Online uw zand kopen? Altijd CO2-neutraal! Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om zand te bestellen. Hieronder eerst uitleg over welke soorten zand te bestellen zijn. Daaronder een overzicht met de voordelen van zand kopen en bestellen bij Leobellen en wat onze klanten zeggen (rechts op deze pagina).

Welke soorten zand bieden wij online aan en waarvoor worden ze gebruikt?

Er zijn veel verschillende soorten zand, en als u zand online bestelt, maakt het verschil tussen speelzand en valzand zeker uit. Daarom leest u hieronder meer over de meest gevraagde soorten zand. Voor meer details kunt u altijd naar de desbetreffende productpagina gaan en voor een volledig prijsoverzicht kunt u terecht op de tarieven pagina.
Let op: de volgende prijzen zijn exclusief onze standaard transportkosten v.a. €70 .

  • Ophoogzand (kuubsprijs: € 15): dit soort zand heeft geen speciale eisen, het zorgt slechts voor opvulling en is daarom laag geprijsd.
  • Straatzand (kuubsprijs: € 15): dit zand is beter gefilterd zodat u een stabielere ondergrond voor uw straatwerk gegarandeerd wordt.
  • Drainzand (kuubsprijs: € 25): grove ronde korrels voor een optimale afwatering. (Dit gaat wel ten koste van de stabiliteit.)
  • Speelzand (kuubsprijs: € 35): Goed gezuiverd en gefilterd zand, zodat uw kind niet ziek wordt of zich bezeert aan scherpe steentjes. Bevat geen leem, dus geen kledingvlekken.
  • Valzand (kuubsprijs: € 35): speciaal gefilterd om hoofdletsel te voorkomen bij een val van max. 3m hoogte.
  • Betonzand (kuubsprijs: € 35): Zand met een grove korrel, voor extra stevigheid van uw beton.

Staat uw zandsoort er niet bij? Bel ons op: 06 – 53 590 444
Wij leveren bijna alle soorten zand, beantwoorden al uw vragen en nemen graag persoonlijk uw bestelling op.

 De voordelen van goedkoop zand bestellen bij Leobellen.nl

  • Voor 4 uur besteld, morgen in de tuin: Als u snel zand wilt bestellen, dan heeft u de juiste zandhandel gevonden. Bij een webshop krijgt u een geautomatiseerde email als u heeft besteld, dus u weet eigenlijk niet of uw bestelling ook echt is gezien. Als u telefonisch bestelt bij Leobellen, dan wordt u direct te woord gestaan en bent u verzekerd van levering op het afgesproken tijdstip.
  • Laagste prijs garantie: Niet alleen willen we u snel en goed helpen, we willen u ook de beste prijs-kwaliteitverhouding geven. Daarom zorgen wij dat we altijd de laagste prijs zand, grond en aarde leveren. Tijd is geld en nu hoeft u dus geen extra tijd te besteden aan het vinden van de laagste prijs. Vindt u het zand toch ergens tegen een lagere kuubsprijs, dan krijgt u het verschil terug.
  • Kwaliteitsgarantie: De andere kant van de prijs-kwaliteitverhouding, de kwaliteit, is ook gewaarborgd. Al het zand, de aarde en de grond die bij ons vertrekt, is uitgebreid getest en goedgekeurd. Als u het wenst sturen we u een kopie van het kwaliteitscertificaat toe.
  • Echte service van echte mensen: Misschien heel logisch, maar als je tegenwoordig de bank belt, krijg je eerst minstens vijf minuten aan menu’s en muziekjes te horen, terwijl de bank in de dienstensector zit. Als u ons belt krijgt u een echt mens aan de lijn (waarschijnlijk Leo zelf), die u al uw vragen geduldig, vriendelijk en vakkundig beantwoordt.

Wilt u direct zand bestellen of persoonlijk advies? Wij helpen u graag verder!
Bel dan nu: 06 – 53 590 444

Telefonisch Advies

Wilt u direct bestellen, of liever eerst nog wat persoonlijk advies?
Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.
Dus Bel nu: 06 - 53 590 444

Reviews


Beste Leo,

Gezien de zeer positieve ervaring vorig jaar willen we graag opnieuw rijplaten bestellen.

Jeroen- Projectleider Elektrotechniek
“Nergens een lagere prijs gevonden. En ook nog eens prima geholpen worden!”
Paul Vermeer- Den Helder
“Geweldige service, levering was compleet en op tijd”
Derk de Boer- Maassluis
“Hier is vandaag besteld ook echt morgen in huis, prima service!”
Willemijn- Rotterdam
Leo gaf mij precies aan wat ik nodig had. Dit soort service maak je zelden meer mee. Leo krijgt mij een dikke pluim en op afstand een nog dikkere zoen!
Alexandra- Hillegom

Klasse, Uitstekende service, zeer nette levering.
Zeker een aanrader.
Fam rommelse- Rotterdam